Ungdomsafdelingen i Bellevue SUP & Surf

Beskrivelse

Ungdomsafdelingen i Bellevue SUP og surf.

Hos Bellevue SUP og surf har vi en børne/ungdomsafdeling. Man er barn til og med 14 år. For børn og nybegyndere er der der fokus på fælleskab, leg og personlig udvikling. Dernæst kommer muligheden for at udvikle gode kompetencer indenfor sup. 
For ungdomsmedlemerne er der ligeledes fokus på personlig udvikling i forhold til fælleskabet. Derudover er der mulighed for at deltage i SUP-touren. Vi deltager som et hold og har trænere med til at guide og sikre den gode deltagelse. I den forbindelse skal man have deltaget på vores SUP-Super træninger mindst en gang om ugen. Dette for at sikre og understøtte de unge i at udvikle sunde tilgange til det at konkurrere med udgangspunkt i den sunde atlet. 

Årshjul: 
starter i marts
⁃ Ugentlige træninger
⁃ En forårs/opstarts-Camp før sup-touren begynder: Fokus på teknik og fælleskab.
⁃ Sommerlejr i Klitmøller
⁃ Deltagelse i DSRF SUP-tour junior-distancerne
⁃ En efterårscamp el. vintercamp 
⁃ Klubmesterskab
⁃ Evt aktiv sommer i uge 27

Der kan kaldes til fælles bølgesup/surf på nordkysten for de juniore der har fået introkursus og er frigivet til bølger. Her forpligter forældre sig til at hente og bringe, sørge for udstyr samt forplejning. Trænere sørger for udstyr til deling. Man melder sit barn på en liste, hvis både barn og forældre er indstillet på, hvad det kræver!

Træning:
⁃ Juniortræning - samme dag som klubaften; er for alle med fokus på leg og fælleskab.
⁃ Sup-super: 2 el 3 hverdage om ugen, andre dage end juniortræning; for dem der vil og kan padle langt og hurtigt. Fokus på teknik, kondition og hurtighed.
⁃ Junior intro/begynder; ved behov søndage eftermiddage; andre trænere end dem det tager sig af de faste træningsdage.
⁃ Frigivelse til bølgesup/surf. Efter behov. 

Alle træninger er der bindende tilmelding i holdsport. For optimal planlægning.
Der er en fast træner der har hovedansvar for hvert hold. Der skal ligge en lektionsplan i holdsport senest dagen inden træning.

Som forældre til børn og unge i klubben forpligter man sig til at hjælpe til med transport til forskellige træningslokationer alt efter vejr. Derudover forventes det, at man kan være behjælpelig med mad og drikke på de forskellige camps, samt engagement/deltagelse ved aktiv sommer i uge 27.