Nyheder

Midsummer Viking Challenge - 22-23. juni

20. juni 2019, 09.45

AMAGER STRANDPARK: Med 150 deltagere på 32 hold på tre til fem personer er ’Midsummer Viking Challenge’ årets største SUP-event i Danmark, og deltagerne skal på skift padle de knap fem kilometer rundt om Amager Strandpark i et helt døgn – fra lørdag klokken 14.00 og 24 timer frem.


Publikum kan komme helt tæt på, for arrangørerne har bygget en scene i kanalen ved Kajakhotellet, som padlerne skal igennem.


Udfordrende nat


Det er den fire-dobbelte verdensmester Casper Steinfath, der står bag eventet, der bliver afviklet for første gang.


»Jeg håber, at mange vil komme forbi og være en del af festen.


Det bliver et helt vildt syn at se de 150 padlere på fire-fem meter lange boards padle af sted på én gang lørdag eftermiddag. De kommer til at fylde hele kanalen. De fleste kan uden problemer padle fem kilometer. Men når de skal padle turen fem-seks gange på et døgn og nogle af turene midt om natten, bliver det en stor udfordring,« forklarer han.


Amager Øst Lokaludvalg støttet med 25.000 kroner for at hjælpe arrangørerne med at gøre arrangementet interessant for de lokale beboere på Amager, der ikke har taget SUP-sporten til sig.


Derfor er der planlagt masser af gratis aktiviteter på pladsen i forbindelse med 24 timers-løbet.


Plantepølse og plastik


City Lift har sat en 18 meter høj lift op, så publikum kan se stranden fra oven. Derudover kan man hoppe på et Stand Up Padle-board, smage en plantepølse og opleve surferstemning ved Kajakhotellet med åben grill, gratis koncert med Delahoia og god stemning.


Aften og nat bliver helt magisk, lover Jørgen Schubert fra Kajakhotellet:


»Vi har skelet lidt over mod lufthavnen og forsøger at lave en oplyst landingsbane for padlerne i kanalen med lys over, på og under vandet.«


Ud over affaldssortering og nedbrydeligt engangsservice, har folkene bag Midsummer Viking Challenge været på jagt efter sjove brugsgenstande, der er produceret af genbrugsplast: For eksempel kan man sidde ved et picnicbord, der er produceret af brugte fisketrawl.


De 32 hold donerer hver et beløb per padlet omgang til NGO’en ’Plastic Change’, der arbejder for mindre plastaffald i have og på strande.

Danish National Surfingday og Åbent Hus hos Bellevue

20. juni 2019, 09.42

Det er vores nationale surf dag på lørdag d. 22. juni og det fejres rundt omkring i landets SUP klubber. 

Hos Bellevue SUP & Surf afholder vi åbent hus søndag d. 23. juni kl. 12-16. Det sker bl.a. også som et event ifm Gentofte Fest og Kulturdage. Så kom gerne forbi og besøg os på stranden.

Standerhejsning 2019

1. marts 2019, 22.22

Vi planlægger at starte 2019 sæsonen op lørdag d. 27. april kl. 12:00.

Først lidt klargøring og rengøring af lokale  og dernæst på vandet og til slut lidt grill og hygge. Der følger flere detaljer senere.

Husk at tilmelde dig Generalforsamling/Nytårskur lørdag d. 12. januar

26. december 2018, 10.10

Husk at tilmelde dig Generalforsamling/Nytårskur lørdag d. 12. januar

Til mødet får du også mulighed for at høre mere om projekt SUP-HUB som Nordea-fonden har valgt at støtte med 600.000,-

Vi slutter af med hyggelig middag. Du kan tilmelde dig på eventen her på Holdsport eller på facebook event.

Juniortræning

15. maj 2018, 15.26

For at få vores unge mennesker på vandet med stil, har vi oprettet juniorhold til aldersklassen 11-15. Det vil foregå om onsdagen, hvor vi også har klubaften, og det vil være Michelle og Tobias som instruerer dem. Hvis du er ml. 11-15 og har lyst til at deltage, så foregår det via tilmelding her fra siden - 'Nyt medlem' oppe i højre hjørne. Hvis du er medlem af klubben i forvejen koster det ikke ekstra. Hvis du ikke er medlem koster det det samme som et juniormedlemskab: kr 400,-

Første træning er onsdag d. 6. juni.


Tilmeld dig som indsamler d. 22. april og hjælp os med at få en hjertestarter til Bellevue

4. marts 2018, 11.55

Hvis vi kan skaffe indsamlere nok til at gå 30 ruter ifm Hjerteforeningens landsindsamling d. 22. april 2018, så kan vi få en gratisk hjertestarter til vores forening på Bellevue.


Læs mere her:


Sådan kan vi få os en hjertestarter på Bellevue


Men som sagt kræver det at 30 medlemmer har lyst til at gå en indsamlingsrute for hjerteforeningen d. 22. april. Så hvis du synes det er en god idé og du har lyst til at bidrage, så kommenter opslaget her.

Unicef konkurrence om fysioterapi

22. februar 2018, 10.10

Som mange af jer ved, er Gentofte Kommune Unicef By i 2018. I den forbindelse har Kildeskovshallens Fysioterapi sponsoreret en fysisk screening til en værdi af kr. 2200, samt fem massager á en times varighed. Konkurrencen er målrettet mod idrætsforeningerne i Gentofte Kommune og alle medlemmer deraf kan deltage.

Se vedhæftet PDF. Det ville jo ikke være helt dårligt at vinde en times massage eller en fysisk screening.

Unicef konkurrence om fysioterapi.pdf

Har du lyst til at blive SUP instruktør?

26. december 2018, 10.02

Har du lyst til at blive SUP instruktør? Så hold øje med DSRF kalender for hvornår de udbyder kurser i København. Hvis du vil bruge dine færdigheder i klubben og lære videre til andre medlemmer, så betaler klubben kurset. Du får også førstehjælpskursus med.


Se mere hos DSRF: https://www.dsrf.dk/stand-up-p...


Ny hjemmeside!

3. januar 2018, 12.16

Kære alle


Vi har netop lanceret vores nye hjemmeside som vi har fået igennem Holdsport, systemet vi også bruger til medlemskoordinering, aktivitetskalender og vores kontingent. På denne måde har vi det hele samlet ét sted.


MobilePay

3. januar 2018, 12.10

Vi har nu fået MobilePay på nr. 31220644

Sommerferie

3. januar 2018, 12.09

Ældre nyhed:

I juli måned er det meste af bestyrelsen på ferie og vi tager derfor ikke nye medlemmer ind i denne periode.


Næste intro er tirsdag d. 15. august 17-19.


God sommer

Sæson 2017

3. januar 2018, 12.07

Ældre nyhed:

Sæsonen blev blæst i gang i søndags med solskin og hygge.


Vi holder også i år klubaften hver tirsdag, hvor vi tager på vandet sammen og slutter af med lidt grill og hygge.