Nyheder

Millionstøtte til surfsporten

19. december 2019, 11.10

Med fire millioner kroner fra Nordea-fonden vil gazelle-forbundet, Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF), i et nyt projekt skabe attraktive tilbud til vandsportsklubber.

Der skal endnu mere gang i bølgerne i surf- og standup padle (SUP) sporten i Danmark, og med en millionstøtte i ryggen vil det national forbund for SUP og surf sporten, DSRF, få 10.000 danskere på vandet, skabe 40 nye klubber og fordoble antallet af medlemmer i forbundet i løbet af de kommende tre år.


Projektet skal skabe nye tilbud til foreninger, selvorganiserede og uddannelsesinstitutioner, som kan få adgang til en perlerække af aktiviteter og events, rådgivning, uddannelser og udstyr.

Projektchef i Dansk Surf og Rafting Forbund, Michael Lindberg, jubler også over at forbundet nu får endnu bedre mulighed for at få flere danskere på vandet, og hjælpe de eksisterende klubber lokalt.


- Vi glæder os enormt meget til at komme i gang med projektet. Vi kan nu investere i endnu mere udstyr til foreningerne, udvikle og tilbyde nye uddannelser og afvikle spændende aktiviteter for mange danskere. Personligt glæder jeg mig særligt til, at igangsætte et helt nyt ’beachlife’ koncept, som vi har målrettet familier, og som skal forankres i vores lokale foreninger, fortæller Michael Lindberg.


Forbundet ønsker desuden at få en tættere relation til de selvorganiserede udøvere som dyrker sporten på egen hånd, og derfor vil der blive udviklet målrettede tilbud til det selvorganiserede miljø.


Den store interesse for SUP og surf sporten, både nationalt og lokalt, vidner om danskernes øgede interesse for at være aktive i det fri og ikke mindst på vandet. Det bakker Nordea-fonden op, som i disse år har et helt særligt fokus på at få flere danskere ud i det fri sammen.


Projektet bygger oven på en lignende aftale med Nordea-fonden fra 2016-2018, hvor DSRF fik over 13.000 danskere på vandet, satte gang i SUP- og surfaktiviteter i mere end 70 foreninger i hele landet og forankrede 3.500 medlemmer i forbundet.

Vinterklargøring med SUP og Sauna

23. oktober 2019, 11.27

På søndag d. 27. oktober skal vi klargøre lokale og udstyr til en kold vinter.

Men for ikke at det skal være arbejde alene, så tager vi saunateltet frem og satser på også at nå en tur på vandet. 

Kom glad og hjælp til - tage gerne lidt kaffe og kage med. 

- og måske en klud og kost :-)

Juniortræning

15. maj 2018, 15.26

For at få vores unge mennesker på vandet med stil, har vi oprettet juniorhold til aldersklassen 11-15. Det vil foregå om onsdagen, hvor vi også har klubaften, og det vil være Michelle og Tobias som instruerer dem. Hvis du er ml. 11-15 og har lyst til at deltage, så foregår det via tilmelding her fra siden - 'Nyt medlem' oppe i højre hjørne. Hvis du er medlem af klubben i forvejen koster det ikke ekstra. Hvis du ikke er medlem koster det det samme som et juniormedlemskab: kr 400,-

Første træning er onsdag d. 6. juni.


Har du lyst til at blive SUP instruktør?

26. december 2018, 10.02

Har du lyst til at blive SUP instruktør? Så hold øje med DSRF kalender for hvornår de udbyder kurser i København. Hvis du vil bruge dine færdigheder i klubben og lære videre til andre medlemmer, så betaler klubben kurset. Du får også førstehjælpskursus med.


Se mere hos DSRF: https://www.dsrf.dk/stand-up-p...


Ny hjemmeside!

3. januar 2018, 12.16

Kære alle


Vi har netop lanceret vores nye hjemmeside som vi har fået igennem Holdsport, systemet vi også bruger til medlemskoordinering, aktivitetskalender og vores kontingent. På denne måde har vi det hele samlet ét sted.


MobilePay

3. januar 2018, 12.10

Vi har nu fået MobilePay på nr. 31220644