Om os

Om os

Bellevue SUP & Surf er en folkeoplysende forening i Gentofte Kommune, med det formål at skabe et fællesskab omkring SUP og surf – både på vand og på land. SUP står for Stand Up Paddle og består af et surf board og en paddel. Med fødderne solidt plantet på boardet står man op og padler afsted på vandet. Man får brugt hele kroppen, idet benene holder balancen og både ryg, mave og arme er med til at få dig frem.

Er der lidt mere vind end du mener balancen er til, så er det på med et sejl, og så går du fra SUP til surf, som også er en balance-indbydende sport.

Hvor surf er en velkendt sportsgren er SUP nyt for mange mennesker, men til gengæld er det den nuværende hurtigst voksende sportsgren. Tager man længere sydpå til de lidt lunere breddegrader, kan man ikke længere undgå at se SUP’er over alt. Også i Danmark er der flere og flere af os, og der kommer flere og flere klubber langs kysten. Hos Bellevue SUP & Surf ønsker vi at kunne tilbyde fællesskab, lån af boards samt opbevaring af medlemmers boards.

Foreningen er startet op i maj 2015.

Vi har lokale på Bellevue Strand og på nuværende tidspunkt er vi 150 medlemmer.

Vi har 20 klub-boards, hvoraf de 6 er børneboards (til max 60 kg).

Vi har plads til opbevaring af 20 private boards ud over foreningens egne boards.

Foreningen er oprettet og drevet af bestyrelsen på frivillig basis.  Hvis du ønsker at give en hånd med, er du altid velkommen.

Foreningens CVR nr.: 35686193

E-mail: [email protected]

MobilePay: 31220644


Foreningens vedtægter

GDPR - privatlivspolitik